Fantastiska köttlådor för oss i Österund

Fantastiska köttlådor för oss i Österund

God morgon! Jag hoppas att ni fått en bra start på dagen och att ni nu tycker det ska bli intressant att få se vad det är jag hade tänkt att lägga ut på bloggen idag. Jag ska skriva ett inlägg om rean på Black Friday om en stund men först om något helt annat, ska prata med er om köttlådor i Östersund. Som ni vet så har det blivit allt viktigare för mig att öka på min medvetenhet som konsument, jag tänker i första hand på maten. Innan har jag bara köpt det som funnits närmast till hands men nu för tiden tänker jag ett steg längre och väljer därför att köpa kvalitativa köttlådor i Östersund genom ett företag som heter Lundsjöns Sanngård.  

Det är närproducerat, miljövänligt, kvalitativt och med en smak som är något helt annat än majoriteten av det kött som annars säljs. Lundsjöns Sanngård har valt att inte transportera sitt kött, för att hålla det miljövänligt. Det innebär att det är ett företag för oss som vill köpa köttlådor här i Östersund med omnejd. Jag hoppas förstås att alla mina läsare, oavsett var ni befinner er, ska börja göra bra och medvetna val. Ni hittar säkert något företag i närheten av där ni bor som kan förse er med till exempel närproducerat kött, men om det är här i Östersund med omnejd ni befinner er och tycker att dessa köttlådor låter intressanta då ska ni förstås bara ta och höra av er till Lundsjöns Sanngård. Du kan höra av dig till dem via Facebook eller ringa dem, och kontaktuppgifterna hittar du på deras hemsida. Det var nog allt jag hade att berätta för er om dessa fantastiska köttlådor i Östersund och jag hoppas att ni tyckte om det ni fick läsa om det här företaget.  


Kommentarer är stängda.