Fransar i Katrineholm

Fransar i Katrineholm

God morgon gott folk! Hoppas ni har fått en god nattsömn så att ni har fullt med energi för att ta vara på den här dagen. Själv tänkte jag börja den här dagen med att skriva ett inlägg till er, det kommer handla om företaget Speechless Beauty vilket är företaget jag har vänt mig till för att fixa mina fransar i Katrineholm.

Ett ord som beskriver mig ganska bra är snål, eller sparsam. Hade ni bett mina kompisar att beskriva mig med ett ord hade de antagligen sagt snål. Det grundar sig i att jag alltid kollar på prislappen innan jag köper något, är det för dyrt avstår jag helst. En av de bästa sakerna jag vet är rea, när jag ser en skylt där det står rea är det som en magnet. Rea är det perfekta sättet att fynda nya saker på, enligt mig i alla fall. En sak som jag har avstått från en längre tid för att jag tycker det är för dyrt är fransförlängning, det är något som jag har velat göra men som jag inte har gjort för att det är mycket pengar som är inblandade. Den här situationen blev tillslut som ett undantag för mig, för det slutade med att jag vände mig till Speechless Beauty för att fixa mina fransar i Katrineholm. Jag kände att jag har sparat så mycket pengar på att hela tiden köpa saker på rea, så jag kunde istället lägga dem på en fransförlängning. Ända sedan jag gjorde har det inte gått en dag där jag inte har varit nöjd över det här beslutet, jag har varit nöjd sedan dag ett. Jag är även väldigt glad över att jag vände mig till det här företaget för att fixa mina fransar i Katrineholm, det har lett till att jag har fått riktigt fina fransar. 


Kommentarer är stängda.