Massage mot celluliter

Massage mot celluliter

Det har varit ett stort intresse bland er läsare att få reda på lite mer om det här företaget som jag har berättat om lite i all hast i förra veckan som jag går till för att få massage. Det är alltid roligt när mina inlägg väcker er nyfikenhet, igår skrev jag om en bra rea i en butik och nu skriver jag ett inlägg till och jag hade tänkt att jag skulle gå på djupet i det här inlägget genom att berätta att alla ni som söker massage i Charlottenberg eller Arvika med omnejd borde se till att gå till det här företaget som heter Akg´s, deras LPG-massage är verkligen en bra slags massage som har lite andra effekter än vanlig klassisk massage. 

Den har samma effekter som vanlig massage plus lite andra effekter som gör att utsöndringen av vätska i kroppen ökar. Det är särskilt bra för mig som har celluliter eftersom vätskeutflödet ur kroppen gör att huden stramas åt och därmed minskar antalet celluliter. Inte nog med det, denna massage gör att man går ner något kilo i vikt efter varje behandling och så har den oerhört bra effekt på muskel- och ledvärk. Om ni har provat vanlig massage tidigare så tycker jag att ni ska prova denna slags massage nästa gång för att upptäcka skillnaden. Akg´s är ett företag inom massage i Charlottenberg och Arvika men även ni i närbelägna städer som Grums, Karlstad och Sunne kan komma till Akg´s före en välbehövlig och kvalitativ LPG-massage. Jag hoppas att ni klickar er vidare till deras hemsida genom länken i det här inlägget så kan ni läsa själva om allt det som det här företaget har att erbjuda inom massage. 


Kommentarer är stängda.